Urinert i hennes vagina noen gang?

Urinere i vagina

Spørsmål:

Et spørsmål til kvinner (eller menn dersom dere i denne spørrespalten er det) – har du noen gang latt en fyr pisse i fitta og fikk du

© Flickr - hurricanemaine

noe ut av det i så fall?

Det er jo en ganske sær ting å gjøre, men jeg har sett på flere alternative pornosider at det er ganske utbredt med denne type ting. Jeg og min kjæreste har nemlig hatt en del “wet sex”, men da primært “fake” ved å heller bruke varm sitronte i stedet for vanlig urin. Det gir vel sånn cirka samme effekt med bind for øynene 😉

Min kjæreste er villig til å prøve det, men vi vet ikke om hun vil nyte det eller ikke. Det har alltid vært min fantasi å skaffe meg en knallhard kuk og så komme først inni henne for så å tisse inni henne.

Svar:

Jeg vet det er klisjé, men du må prøve det for å finne ut om det er noe for deg. Jeg har pisset i min kone rumpe et par ganger nå under analsex, og den siste gangen likte hun det ikke, men ellers har hun sagt at hun synes det er deilig. Det gjør ikke noe for meg fysisk annet enn å lindre meg selv.

Det er noe jeg ikke deler med familie og venner da man kan virke veldig sær om man holder på med sånt, men for all del; om dere virkelig har lyst til å gjøre det, så skal ingenting stå i veien for det. Lykke til og jeg håper det er en opplevelse som lever opp til dine forventninger!