Sykeste steder du har onanert

Her er det diverse folk som forteller om det sykeste stedet de har onanert. Enkelte gir en litt lengre historie på hva, hvem og hvor – mens andre bare nøyer seg med å svare kortfattet.

Viktig å vite hvor man har onanert.

Mann 22

Satt sammen med dama mi i bilen midt i Oslo. Folk gikk forbi, men på grunn av sota ruter hadde de ikke noen sikt inn – noe som ga oss muligheten til å kose oss litt. Hun sugde meg i kanskje 10 minutter, men jeg var nødt til å runke siste biten selv..kom hardt ut over puppene hennes.

Dame 25

Jeg var tidligere skogsarbeider og drev mye alene i skogen, og det hendte at jeg jobbet naken for å få tid til å kose litt med meg selv. Pleide å ta med meg dildoen min (kalles det onani når det er med dildo, eller blir det da penetrering..?) og legge meg i pausene og hygge meg til orgasme mens jeg skrek ut over de norske skoger.

Sjelden hatt noen mer pirrende opplevelse med onani.

Ut over dette kan vi si at følgende svar kom inn:

– Runket på bussen
– På skolen
– På jobb