Sexleketøy: Hva trenger man?

Sexleketøy – det er en jungel der ute!

Det er selvfølgelig subjektivt hva man liker når det kommer til sexleketøy, men noen normer er det vanlig at veldig mange mennesker kjører når det kommer til disse tingene. Og da har man for eksempel en mal som ser nogenlunde slik ut:

Glidemiddel

Ikke bare er det viktig når du skal onanere for deg selv, men også under sex er det svært viktig at man bruker glidemiddel. Et hett tips er å kjøpe inn noe som kalles “varmende glidemiddel” som gir en mye bedre følelse for samtlige mennesker som tester det ut. Jeg kan nærmest garantere at man vil slite dersom man ikke benytter seg av glidemiddel i lengden – kanskje spesielt hvis man bruker kondom.

Kondomer

Har du ikke kondomer, så kjøp det inn automatisk. Den eneste unnskyldningen til å ikke ha kondomer liggende i nattbordsskuffen er om man er i et fast forhold der man enten skal prøve å få barn eller at den kvinnelige partneren går på P-piller.

Dildo

Vi begynner med dildo i første omgang, og så får man heller gå videre på vibrator senere. Som sexleketøy for single er det helt perfekt, men for folk som er i par er det nesten bedre – rett og slett fordi det er vorspielmateriale nummer èn. Prøv å kjøp inn en dildo og se hvordan det skal gå i fremtiden. Det anbefaler på det varmeste.

Kondomeriet.no har et godt utvalg når det kommer til sexleketøy, og jeg pleier selv å bruke dem.

DildoMaterialePrisKjøp her
Basic Flesh liten dildo

Myk plast179,- NOK
G-Freak Dong med sugekopp

G-Freak Dong med sugekopp
Gelè249,- NOK
Classic Pink Jelly dildo

Classic Pink Jelly dildo
Gummi199,-
Platinum Silikon Dream Dildo Hvit

Platinum Silikon Dream Dildo Hvit
Silikon399,-
Ophoria Pleasure Dildo n6

Ophoria Pleasure Dildo n6
Silikon499,-
Ballsy Super Cock

Ballsy Super Cock
PVC199,-
Lilla Shining Vibrator

Lilla Shining Vibrator
Myk plast299,-
Basix dildo ”Fat Boy”

Basix dildo Fat Boy
Gummi399,-

Tags: ,