Sexhuske: Her er den billigste sexhusken

Sexhuske: Den billigste sexhusken

Vi er som sagt et par som har holdt på med seksuelle aktiviteter sammen noen år. Nå har vi vel vært sammen i fire år og det er klart at vi er nødt til å fornye oss for at sexlivet vårt ikke stivner. Jeg har egentlig bestemt meg for at vi skal bruke en del penger på

Viktig å ha det erotisk overalt i leiligheten.

sexlivet vårt for at vi skal ha sjans til å opprettholde den deilige sexen vi alltid har hatt.

Så vi kjøpte en sexhuske.

Jeg gikk på nettet og søkte etter sexhuske for å finne en som var til en gunstig pris. Hadde jo allerede bestemt meg for at jeg kom til å bruke en del penger på det her, og hadde satt av et budsjett på 2000,- kroner.

En sexhuske (sånn love swing som man ser på enkelte filmer vet du…) er jo tross alt en ganske heftig investering, og både jeg og kjæresten min var klar for å bla opp litt. Vi klarte å finne en sexhuske til 1500,- norske kroner, noe jeg egentlig synes var ganske billig.

Hvordan fungerer sexhusken?

Før jeg sier hvor jeg kjøpte den, så kan jeg si hvordan vi bruker den. Med en enkel hemp satt vi den fast i taket midt i stua (vi har en leilighet uten innsikt) og kjørte på i diverse stillinger. Jeg vil spesielt anbefale en sexhuske til de som liker å ha sex i doggystyle da både jeg og kjæresten min får orgasme relativt tidlig når vi kjører det opp i denne stillingen.

Jeg vil si at sexhusken er best til doggystyle, misjonær og diverse former for oralsex.

Hvor kjøpte jeg produktet?

Selv kjøpte jeg den her:

==> Klikk her for å kjøpe den billigste sexhusken på markedet (1499,- NOK) <==

Sexhuske til 1499,- NOK. Foto: Hetenetter.no

Alternativ sexhuske #2

Men det finnes også en annen sexhuske som har mye bedre “padding” og er generelt mye mer komfortabel. Jeg prøvde ut en liknende huske på Sexhibition i Lillestrøm og må si meg veldig imponert. Nå skal det sies at prisen dobles, men jeg vil allikevel si at dette er en god investering dersom man ønsker seg noe skikkelig kvalitet.

Dette er ikke den billigste sexhusken, men en det oser kvalitet av.

Gir i hvert fall en mye mykere og deiligere opplevelse for dama som får seg både hode- og nakkestøtte. 🙂

==> FLOAT sexhuske til kun 2999,- NOK – den mest avanserte sexhusken på markedet <==

Float sexhuske – den mest avanserte på markedet. 2999,- NOK. Foto: hetenetter.no

Tags: