Onanere eller ha sex i en bil

Spørsmål om sex i bil

Spørsmål:

Hei alle:

Jeg vet jeg har skrevet om dette før, men jeg vil gjerne vite om noen som besøker dette forumet har hatt en opplevelse med å ha

© Flickr - rachelkramerbussel.com

onanert i en bil mens du kjører eller når den står stille. Jeg har hatt gleden av å ha mange opplevelser der kvinnen i bilen ved siden av meg har gjort alt fra å bevisst smile og flørte veldig mildt (ved å plassere hennes venstre ben opp på dashbordet og generelt bare holde en provoserende og seksuelt ladet holdning mens du kjører ) til å ha kvinner som flasher sine pupper og onanerer ved siden av meg.

Jeg hadde noen erfaringer der mer enn én jente var i bilen, og de simulerte at begge skulle ha oralsex med meg i tillegg til at de viste meg sine pupper! De ga meg en heftig blowjob etterpå, og hun ene fikk jeg faktisk også lov til å ta i doggystyle etter å ha mast meg til at det kanskje ville vært deilig å ha litt sex…

Ja, disse er alle sanne opplevelser og har skjedd i en eller annen form ved en rekke anledninger.

Andre som har lyst til å dele?

Svar:

Vi som driver bloggen (et par på 24 år) har ganske mange opplevelser med bil. Nå skal det sies at vi ikke har vår egen bil, så når vi skulle prøve å ha sex i bilen så var vi nødt til å leie en bil en gang for å knulle oss ferdige i den. Men det skal sies at vi kjørte et godt stykke unna fra hvor vi bor, inn i en skog og kjørte på. Her ble jeg først sugd av dama mi hvorpå vi i etterkant begynte å ta “reverse cowgirl” i baksetet. Endte opp med å sprute henne over titsa slik jeg alltid pleier å gjøre.

Flere svar fra folk som har hatt sex eller onanert i en bil:

“Jeg sugde han en gang tom mens han kjørte bil. Ble en del svinging både her og der, men vi fant ut at situasjonen aldri var farlig, så vi fortsatte bare!”.

Og en annen som skriver.

” Jeg pleier å runke i bilen på vei til jobben noen ganger. Det er et eller annet med at det er så koselig og hyggelig på motorveien som gjør meg så utrolig kåt!”