Liste: de sykeste seksuelle fetisjene

Liste: de sykeste seksuelle fetisjene

Det har vært en undersøkelse i Storbritannia som gikk på fetisjer til folk. Undersøkelsen var naturligvis helt anonym, men sa VELDIG mye om sexlivet til veldig mange briter. Og jeg kommer til å skrive en del på denne bloggen om hva resultatene viste, og

© Flickr - rachelkramerbussel.com

første del er nemlig en ting du nok har hørt mye rart om; fetisjer.

Her har man plukket ut de sykeste fetisjene som folk skrev opp. Jeg har oversatt dem direkte fra engelsk til norsk.

Here you go.

1. Jeg blir seksuelt opphisset av at hunder bæsjer på brystet mitt.

2. Barneleketøy tenner meg. Ikke barn overhodet (er på INGEN måte pedofil), men de lekene som barn som oftest har tenner meg utrolig mye. Her er alt fra leketog til kosebamser.

3. Jeg har alltid ønsket å stå på buss eller trikk og runke. Rett før jeg kommer, så åpner jeg buksen og kommer ut over buksa til en dame i nærheten for så å bare løpe av bussen og vite at hun har mitt sperm nedover buksa. Det er en utrolig deilig fetisj jeg har drømt om i mange år, men som jeg aldri har fått fullført…

4. Jeg elsker å lukte på damers rumpe. Er ikke helt sikker på om det er lukten av bæsj som trigger meg seksuelt, men det å lukte på en god rumpe (dog ikke så veldig stor – skal helst være tynne) er det få ting som slår.

5. En fetisj bare jeg og kona mi vet om er at jeg elsker at hun tar på seg en strap-on og knuller meg knallhardt mens jeg selv onanerer. Aldri hatt noen fetisjer ut over det.

Tags: