Kjøpe vibrator: Slik fant jeg den beste vibratoren

Guide: slik kjøper du den beste vibratoren

Jeg er en jente på 24 år som har hatt en uappetittelig sexlyst de seneste årene (kjenner du deg igjen, frøken?). I hvert fall; jeg har ikke bare klart meg med kjæresten min når jeg skal skaffe meg orgasmer. Det er lett å tenke at det alltid holder å ha sex med kjæresten sin i tide og utide, men det er faktisk ett sexleketøy jeg aldri klarer meg uten – vibratoren.

© Flickr - EliJerma

Jeg må ha en vibrator. I en lengre periode prøvde jeg meg med dildo. Kjæresten min kjøpte min første dildo da jeg var 18 år, noe jeg satte pris på. Tross alt visste jeg jo ikke bedre. Men da jeg ble introdusert for min første vibrator for to år siden var det som om himmelen åpnet seg.

Jeg hadde for alvor funnet mitt kall sexmessig!

Uansett; formålet med denne posten er å vise dere hvordan jeg fant den beste vibratoren. Jeg skal formulere noen tips til deg som skal kjøpe vibrator og er redd for å gjøre det feil.

Tro meg – jeg gjør alt jeg kan for at dette ikke bare skal bli oppgulp fra en eller annen engelsk side, men en ærlig liste som jeg har produsert og vurdert selv.

Jeg kommer til å sette listen opp punktvis slik at den blir oversiktelig.

1. Start med å kjøpe den billigste vibratoren.

Først av alt må du tenke på om en vibrator er noe for deg. Sexleketøymessig plasserer jeg kvinner inn i to båser; de som elsker dildo og de som elsker vibrator. Sjelden er det slik at disse krysser, men det er klart det hender – og at du elsker både å leke med en dildo og en vibrator. Kjøp den billigste vibratoren for å sjekke om det i det hele tatt er noe for deg.

Du får vibratorer helt ned til 180 norske kroner. Inkludert glidemiddel får du presset det ned til 210 kroner.

2. Kjøp en rabbit vibrator.

Rabbit-vibratorer stimulerer klitoris samtidig som de penetrerer vaginalt. Jeg har personlig ikke behov for å måtte

(C) Kondomeriet. Husk glidemiddel til vibratoren.

stimulere klitoris i tillegg til g-punktet for å oppnå orgasme, men det kan være veldig deilig…

3. Om du synes det er flaut å gå i butikk; kjøp på nett.

Jeg har alltid kjøpt vibratorene mine på internett. I tillegg til at det som regel er billigere, så står det også en hel del om produktene på de gode og store nettbutikkene i Norge. Du trenger egentlig ikke personlig ekspertise for å finne frem til den vibratoren du ønsker.

Jeg kan forsikre deg også om at pakkene som blir sendt kommer i helt anonyme bokser. Verken de som jobber på Posten Norge eller noen av naboene dine vil vite hva du har kjøpt eller hvor du har kjøpt det fra.

4. Spør venninnene dine.

Om du er i en alder hvor sexsnakk blant venninner kanskje begrenser seg litt (fra 35 år og oppover kanskje…), så vil du nok kanskje ikke ha så mange anmeldelser å gå etter. Men prøv allikevel å høre med GODE venninner hvor de kjøper sexleketøyet sitt og om de har noen vibratorer som de kan anbefale.

Med disse tipsene på lur vil du nok være godt rustet til å kjøpe vibrator!

Tags: