Hvordan rengjøre sexleketøy?

Rengjøring

 

Om du ikke rengjør sexleketøyene dine riktig og jevnlig, kan dette føre til diverse problemer i skjeden i form av skjedekatarr, urinveisinfeksjon og soppinfeksjon.  Dette gjelder alle sexleketøy, enten du er gutt eller jente. Det spiller heller ingen rolle om sexleketøyet er blitt brukt på innsiden eller utsiden av kjønnsorgan.

Jeg bruker for øvrig denne antibakterielle vibratorrensen (sjekk linken). Kun 99 kroner og den holder i hvert fall i ett år. Min har vel holdt 1,5 år nå…

Jeg bruker en vanlig vibratorrens til rens av mine leketøy og føler den funker bra. Jeg tar litt på dildoen og tørker av med en klut. Funker perfekt

Husk at sexleketøy er utsatt for smitte av kjønnssykdommer og bør ikke byttelånes 🙂

Hvordan rengjør du ditt sexleketøy?=)

Tags: , , ,