Hvordan få dama til å suge deg?

Hvordan få dama til å suge deg?

Det har kommet inn et spørsmål fra en ganske fortvilet type som har hatt kjæreste en god stund, men hun liker ikke å suge han. Det er en ganske ærlig sak det, men vi måtte bare ta med noen svar som kommer fra forskjellige folk samt gi våre egne tips til

Hun er klar for å snart gi blowjob.

hvordan han kan få dama til å suge seg.

Her er noen tips til hvordan man gjør veien til blowjob lettere.

Spørsmål:

Noen her med suksesshistorier om hvordan du får din jente til å gi en god blowjob? Eller noen jenter med historier om hvordan de blir varmet opp til det?

Min kjæreste nekter å suge meg, noe som suger (hihi). Hun sier det smaker ekkelt, men også nekter å gjøre det etter at jeg har vasket meg eller vært i dusjen. Hun vil ikke engang gjøre det med kondom på fordi “glidemiddelet gjør henne kvalm.” Men når bordene endres, så elsker hun selvfølgelig at jeg slikker henne.

Svar:

Det er klart at det er noen jenter som sliter mer med å akseptere at man skal gi blowjob enn andre. I ung alder er det jo mange damer som ikke har sugd veldig mye, så da er det naturlig at man kanskje sliter litt mer med smaken. Det eneste du kan gjøre er selvfølgelig å vente på at hun blir klar til det. Jeg skjønner jo helt klart frustrasjonen din. I vårt forhold er det slik at jeg alltid suger han når han ønsker det, og jeg er nødt til å innrømme at jeg også blir svært tent av å gi en blowjob.

Men slik har det ikke alltid vært.

I startfasen slet jeg litt med selvtilliten. Visste at han hadde fått blowjob av mange damer (sikkert flinke også…) og at jeg skulle begynne å suge han flere ganger hver uke virket egentlig ganske fjernt. Men jeg tok utfordringen på strak arm og tenkte at “jaja, jeg blir jo bedre kun om jeg suger han så ofte som mulig.”.

Dette er nok noe du bør fortelle dama di. Si at du gjerne ønsker å bli sugd, og spør henne rett ut hva problemet er. Jeg har til gode å møte en venninne som ikke ønsker å gi kjæresten sin en god blowjob, så det er mest sannsynlig bare noe hun skal komme seg over.

Tags: