Hva skjer når kvinner får orgasme?

Vi har tidligere skrevet om årsaker til hvorfor kvinner faker orgasmene sine. Dette var blant annet at de ikke har like mye behov for sex som menn, eller at de ikke vil at partneren skal få dårlig selvtillit. Men for den oppmerksomme mannen kan han faktisk se visuelt om kvinnen får orgasme eller ikke. Vi skal ta en titt på noe av det som skjer med kroppen til kvinnen hun når får en orgasme. 

© Flickr - ky_olsen

Pupillene utvider seg – Dette kan være vanskelig å se. Men det skal gå. Lyset bør selvsagt være på og for å bruke pupillene som et kontrollpunkt, må man vite hvor store dem var fra før.

Pusten – Pusten skal bli hurtigere, men langt dypere. I tillegg kan man få muskelsammentrekninger som skal være mulig å føle og kjenne.

Klitoris – Klitten skal trekke seg sammen. Dette skal være relativt lett å se, samtidig som det går an å kjenne. Om det skjer, har du gjort jobben rett 😉

Hovne kjønnslepper – Kjønnsleppene skal etter hvert hovne opp. Dette gjelder også leppene i ansiktet, men om dere har kysset mye, er ikke dette en god nok kontrollpost.

Svette – Under orgasmen har hjerteslagene øk samtidig som hun har hatt  muskelsammentrekninger. Dette burde gjøre at hun begynner å svette. Selvsagt om det er 0 grader i rommet kan du ikke forvente at svetten renner.

Etterpå – Etter en orgasme har det oppstått en kjemisk prosess som gjør at man mest sannsynlig har lyst å slappe av. Er hun keen på å vaske ned leiligheten rett etterpå, har du nok ikke gjort en god nok jobb!

Tags: , , , , ,