God eller dårlig dildo – dette avgjør spørsmålet

God eller dårlig dildo?

Jeg skal ikke skryte på meg så alt for mye i hverdagen, men at jeg er en som elsker å bruke og kjøpe dildoer er det i hvert fall ingen tvil om. Så det at jeg vet forskjellen på en god og dårlig dildo vil jeg faktisk skryte på meg.

(C) Kondomeriet

Elite dildo. Foto: Kondomeriet

Alt i alt har jeg hatt 25 dildoer i løpet av mitt voksne liv, noe som faktisk betyr at jeg kjøper en dildo annenhver måned. Nå har jeg rundt 15 igjen – mye fordi de ti jeg har kastet rett og slett har sugd noe ekstremt. Altså, ikke suge som i blowjob, men at de har vært elendige.

For dette er hva som avgjør hvorvidt det er en god eller dårlig dildo:

1. Produksjonsland.

Du tror kanskje ikke at det stemmer, men jeg ser en ganske tydelig og klar forskjell på dildoene som er laget i det fjerne østen og de som er produsert i USA. Det du kanskje også vil bli utrolig overrasket over er at det er kineserne som produserer de beste dildoene. Her er det som regel klasseforskjell.

2. Materiale.

Selvfølgelig har materiale noe å si. Glassdildoer (som jeg for øvrig bare har èn av) er dyrere enn plastikkvariantene. De i metall er hakket over igjen prismessig, men samtidig mye mer robuste. Selv kjøper jeg mest plastikk da jeg synes det passer vaginaen min best, men dette er bare noe jenter er nødt til å prøve seg frem med.

De norske nettbutikkene pleier å selge dildoer med alle materialer.

3. Størrelse.

Jeg pratet med et nek av en blondine på 18 år som skulle kjøpe seg sin første dildo. Hun ville ha det største og beste fordi hun tidligere hadde god erfaring med å ha sex med gutter med store peniser. Da jeg fortalte henne at “XXL” i dildobransjen VIRKELIG er stort, så trodde hun ikke helt på meg.

Da jeg møtte henne noen uker senere hadde hun innsett nederlaget og kjøpt seg en litt mindre versjon. Moral; kjøp en dildo som passer din mus. Ikke noe større, ikke noe mindre. En normal størrelse pleier å være godt nok.

DildoMaterialePrisKjøp her
Basic Flesh liten dildo

Myk plast179,- NOK
G-Freak Dong med sugekopp

G-Freak Dong med sugekopp
Gelè249,- NOK
Classic Pink Jelly dildo

Classic Pink Jelly dildo
Gummi199,-
Platinum Silikon Dream Dildo Hvit

Platinum Silikon Dream Dildo Hvit
Silikon399,-
Ophoria Pleasure Dildo n6

Ophoria Pleasure Dildo n6
Silikon499,-
Ballsy Super Cock

Ballsy Super Cock
PVC199,-
Lilla Shining Vibrator

Lilla Shining Vibrator
Myk plast299,-
Basix dildo ”Fat Boy”

Basix dildo Fat Boy
Gummi399,-

Tags: ,