For menn: Hvilke sexleketøy bør man ha?

Hvilke sexleketøy bør man ha?

I Norge i dag er det flere gode nettbutikker som selger sexleketøy av høy kvalitet. Mange tror at det å kjøpe dildoer, vibratorer og

Viktig å være godt utstyrt på sexleketøy-fronten.

glidemiddel fra utlandet både er en billigere og bedre prosess. La meg si det slik; du kommer til å gå på en smell i tollen (med både toll og moms) i tillegg til at du er nødt til å vente ekstremt lenge på å få varen tilsendt fra utlandet.

Min første dildo kjøpte jeg på eBay. To måneder senere kom den frem i postkassen – og det er nok den dårligste dildoen jeg noen gang har tatt i bruk.

Så fra moralpreken til saken; hvilke sexleketøy bør man skaffe seg?

For menn: Glidemiddel, penisring og fleshlight

Det er tre ting man trenger av sexleketøy som menn. Glidemiddel er èn av dem, og det gjelder å velge riktig glidemiddel. Alt kommer jo an på hvilke bruksområder du har rundt dette glidemiddelet – for noen av dem er helt uegnet til å bruke med en fleshlight for eksempel.

En penisring vil være greit for deg som har mye sex sammen med dama di. Den jobber for å holde penisen oppe og vil stimulere ekstra godt når du er i ferd med å få orgasme.

Her er hva vi anbefaler:

– Kjøp dette glidemiddelet dersom du skal ha sex med dama, med fleshlighten din eller whatever. Det aller beste glidemiddelet på markedet som fungerer perfekt.

– Kjøp denne fleshlighten om du vil ha en god “lommevagina” til en rimelig penge.

–  Skal du ha en penisring, så er dette et godt alternativ.

Tags: ,