Faker hun? Og hvorfor

Alle har hørt rykter om kvinner som faker orgasmene sine. Men er disse ryktene sanne? Flertallet av kvinner har mest sansynlig faket minst én orgasme, mens noen faker nesten alle. Hvorfor gjør de det? Det er mange grunner til at kvinner faker orgasmene sine, men burde de gjøre det? Og hva kan gjøres?

Det er to hovedgrunner til at jenter faker orgamsene. Den ene er at de ikke ønsker at sin sengepartner skal ha dårlig samvittighet eller selvtillit, og den andre er at de rett og slett er slitne og bare vil sove istedenfor å ha sex. De fleste kvinner sier at deres partnere ikke er fornøyd før hun har fått orgasme. Med andre ord er det bare å fake så fort som mulig.

Mange kvinner har heller ikke sex for orgasmens skyld. Ofte har de sex for å oppnå intimitet. Det er ikke alltid sikkert at mannen tenker over disse holdningene, eller at han ikke tror på det, og vil da føle at han ikke gjør en god nok jobb når kvinnen ikke oppnår orgasme.

Kvinner mener ofte at et godt forhold ikke bare er bygget på sex. Derfor vil hun gjerne ikke ha sex like ofte som en mann. Dette betyr at hun kanskje bare vil ha sex fordi han ”vil”, og dermed ”kjeder” kvinnen seg. Om hun faker en orgasme vil da mannen tro at hun er fornøyd og sexen avsluttes.

Jeg føler at kvinner veldig ofte får mye av skylden når problemene i et forhold oppstår rundt sexlivet og faking av orgasme. Det er viktig og huske på at ikke alle kvinner har like lett for å få orgasme og dermed er saken mye vanskelige. Det er viktig at du og din partner snakker sammen og har en god kjemi i sengen slik at begge vet hva man vil.

Tags: , , , , , ,