Dama vil knulle min beste venn….problem?

Skal jeg la kameraten min knulle kona mi?

Spørsmål:

Min forlovede og jeg har snakket om swinging tidligere, og jeg har en fetisj for at andre gutter knuller henne, men vi har aldri gått

(C) Kondomeriet. Husk glidemiddel til kondomene.

gjennom med det da vi føler at det er et stort steg i et ganske så ellers normalt sexliv.

Hun kom til meg i kveld og fortalte meg at hun ønsket å knulle min beste venn. På plussiden er det faktum at jeg virkelig ønsker å oppfylle min fantasi, men ulempen er at jeg skulle ønske det ikke var min beste venn. Hun sa rett og slett rett ut at min beste venn tenner henne seksuelt og at hun veldig gjerne (og jeg siterer) “skulle ønske pikken hans inn i meg”.

Jeg ville sagt ja på sekundet hvis det var snakk om noen som ikke var min beste venn, men jeg sa umiddelbart nei i og med at det var snakk om ham. Jeg føler meg som en dårlig kjæreste for å ikke tillate henne å oppfylle hennes fantasier – så hva gjør jeg? Bør jeg la henne bli knullet av min beste kamerat gjennom flere år? Det største spørsmålet er også; vil han knulle kona mi?

Min forlovede og jeg har et barn sammen, og han har sett barnet vårt vokse opp. Han har vært der hvert steg på veien. Vi var på ett punkt i livet vårt innom noen økonomiske problemer, og han var mer enn villig til å hjelpe. Jeg har aldri hatt en venn som ham verken før eller etter de økonomiske problemene våre – der viste han virkelig storhet.

Jeg ønsker ikke å risikere et slikt vakkert vennskap. Hva om han ikke har den samme seksuelle mentalitet som vi har? Og dersom han knuller henne vil jeg vel aldri se han på samme måte igjen?

Svar:

Ojda. Dette var vanskelig å svare på.

Jeg forstår godt at din kone (og du forsåvidt…) har seksuelle lyster som dere gjerne skulle vært med på å utfylle, men akkurat her står noen ting i veien.

Jeg vil egentlig gi deg følgende råd:

1. Har du ikke lyst til å se på at kona di blir knullet av en annen mann, så skjer det ikke.
2. Tenk deg om; hva kan du få i retur?

At kona di skal knulle en annen mann gjør at du havner i en svært god forhandlingsposisjon. Kunne du tenkt deg uforpliktende sex med noen du allerede har i kikkerten?

3. Ikke si ja til noe du ikke er tilfreds med.
4. Tenk nøye over hvordan du kommer til å se på kameraten din etter dette. Om han plutselig endrer seg helt som føgle av at det er merkelig å møte fyren han har knullet kona til, så blir vennskapet aldri det det har vært tidligere.

Tenk nøye gjennom det, men ha fortsatt en fin kveld! Og lykke til samme hva du velger!

Tags: